Midlertidig hjem

Å være et midlertidig hjem for en katt gjennom Dyrebeskyttelsen Norge vil si å ha et dyr hjemme hos seg for en periode mens vi leter etter dyrets eier eller et nytt hjem.
Når dyrene først kommer i et midlertidig hjem, kan det være at de har gått ute i en lengre periode. Dyret kan da være skadet, sykt og underernært. Dyrebeskyttelsen vil sørge for medisinsk oppfølging og vaksinering av dyret, og gi råd til det midlertidige hjemmet slik at dyret blir friskt igjen. Vi vil etterstrebe å låne bort utstyr til de midlertidige hjemmene og stille med en startpakke med kattesand og kattemat.

Katter i midlertidige hjem bør helst være innekatter frem til de får seg et permanent hjem.

Boss før og nå

Boss gikk ute ganske lenge, før han fikk hjelp. Det vistes på han og han trengte tid i midlertidig hjem for å komme seg litt.
Første dagen til venstre, og etter en tid i midlertidig hjem til høyre.

Noen av kattene våre kan ha gått ute i en periode og har glemt eller ikke lært hva det vil si å motta kjærlighet fra menneskene rundt seg. En viktig del av arbeidet med kattene i midlertidige hjem er derfor å leke med dem, stimulere dem og kose med dem slik at de gjenvinner tilliten til mennesker og blir sosialisert med tanke på et nytt hjem.

Å være midlertidig hjem er en veldig givende og kosete oppgave. Hvis du ønsker å melde deg som midlertidig hjem, ta kontakt ved å trykke her: kontakt.

En kommentar til Midlertidig hjem

  1. Ingvill-Marie Hopen sier:

    Hei!

    Jeg vil gjerne bidra med det jeg kan vil derfor melde meg opp som midlertidig hjem. Jeg er 18 år og går sisteåret på videregående. Jeg har flyttet hjemmefra og bor i en leilighet på Egge. Jeg er økonomisk selvstendig og har et godt forhold til dyr. Mistet nylig min kattunge, så ønsker nå bare ha noe midlertidig i en periode. Tidligere har vi hjemme hatt 5 katter og 21 hunder (da familien min har drevet med hundeslede).

    Lurer dere på noe er det bare å ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *