Katter til adopsjon

Ta kontakt på e-post og fortell litt om deg/din familie om du ønsker å gi noen av våre katter et nytt hjem. Vår e-postadresse er db.nordtrondelag@gmail.com.

Adopsjonsgebyr for katt fra 1. februar 2018:
– Voksne katter 1000 kr. (Alle voksne katter er kastrert, vaksiner, fått ormekur, ID-chip i nakken og øretatovering i venstre øre.)
– Kattunger 800 kr. (Alle kattunger er vaksinert, fått ormekur, ID-chip i nakken og øretatovering i venstre øre.)

______________________________________________________________

Aria ❤ 
Aria er en liten jentefrøken som er utrolig kos og sosial. Hun er snakkesalig og vil gjerne være sammen med deg. Sover litt over alt og sitter i vinduskarmen og «knattrer» på fugler. Hun gleder seg til å komme ut igjen!

Vi ønsker et hjem med fine og trygge utemuligheter.  Aria er vaksinert, kastrert, chippet og har fått ormekur. Ta kontakt om du ønsker å gi Aria en ny start og et varig hjem. Epost db.nordtrondelag@gmail.com. Skriv litt om deg/dere og oppgi mobilnr så tar vi kontakt! Adopsjonsgebyr er 1000 kr. 

______________________________________________________________

Sokrates ❤ 
Født 14.07.17 – leveringsklar. 

Sokrates er en forsiktig, men veldig god gutt. Han bruker litt tid på å bli trygg på nye mennesker og omgivelser, men når han har blitt det så er han skikkelig kosete – og elsker å ligge i fanget! Han trekker seg litt unna når man står og går rundt han, men da er det bare å sette seg ned å la han komme til deg. Han trives best i selskap med andre katter, så det er derfor ønskelig at han kommer til et hjem som har katt fra før. Søsken er Arkimedes og Charmis.

Vi ønsker trygge uteområder til han skal begynne å være ute. Sokrates er vaksinert, id-merket med øretatovering og chip og markkurbehandlet.
u forplikter deg til å kastrere kattungen når den er mellom 6-8 måneder og ikke slippe den ut før dette er gjort. Adopsjonsgebyr er kr. 800,- kr.

______________________________________________________________

MILO ❤ 8 år

Milo er en forsiktig og staselig herremann på hele 8 år. Han er snill og forsiktig. Veldig glad i godbiter og en snakkesalig liten fyr. Han er vant med både hunder og katter.

Vi ønsker at Milo kommer til et sted med trygge utemuligheter. Vi ønsker oss en familie hvor det er rolig.

Milo er kastrert, vaksinert, id-merket med chip og tatovering og ormkurbehandlet. Ta kontakt og skriv litt om deg/dere på e-post til db.nordtrondelag@gmail.com om du vil tilby Milo et varig hjem. Adopsjonsgebyr er 1000,- kr.

______________________________________________________________

AZUMI ❤
Født 11.06.2017 – leveringsklar

Azumi er en snill, rolig og leken pus. Hun er veldig kosete til de hun er trygg på. Hun møter deg i døra når du kommer hjem og kommer gjerne opp i sofaen for kos. Hun er en forsiktig pus og kan være litt skvetten dersom man kommer for brått på henne. Azumi har vært i samme fosterhjem som Cosinus og ble tøffere etter at han kom – hun fulgte etter han i alt han gjorde.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Azumi er vaksinert, id-merket med chip og tatovering i venstre øre, samt fått ormekurer. Hun vil også være kastrert før adopsjon. Adopsjonsgebyr er 1000,- kr.

______________________________________________________________

CHARMIS ❤
Født 21.07.2017 – leveringsklar

Charmis er en herlig liten pusegutt som elsker oppmerksomhet – dersom han får ligge i senga di eller på brystet ditt er det himmelen for han. Han purrer bare du rører borti han og legger seg ned for å kose. Han er aktiv og leken som en kattunge skal være, og er glad i å leke med kattene i fosterhjemmet. Han følger etter matmor, og skal være der hun er. Charmis ble født utendørs og levde ute de første månedene av livet sitt uten menneskelig kontakt. Derfor kan han være litt skvetten ved brå og plutselige lyder/bevegelser, men når han blir trygg på deg er han verdens herligste.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Charmis er vaksinert, id-merket med chip og tatovering i venstre øre, samt fått ormekur. Du forplikter deg til å kastrere kattungen når den er mellom 6-8 måneder og ikke slippe den ut før dette er gjort. Adopsjonsgebyr er kr. 800,- kr.

______________________________________________________________

SERAFINA 
Født 10.09.2017 – leveringsklar

Serafina ønsker seg et hjem med andre katter. Hun er veldig glad i de andre i fosterhjemmet. Vi har derfor vurdert henne til å trenge det for å få det best mulign Serafina er ei litt forsiktig, men utrolig kosete frøken. Vil gjerne ligge i fanget eller bare ved siden av deg i sofaen eller i fotenden av senga om natta.
Holder seg litt på avstand når man står og går rundt henne, men det er bare å sette seg ned på huk, strekke ut hånda og prate litt så er hun der på et blunk.
Yndlingsplassen hennes er på det varme gulvet på badet, og hvis døra til badet ikke er åpen vet hun å si fra om hva hun mener om den saken.

Hun er veldig glad i de andre kattene i fosterhjemmet, så vi ser helst at hun kommer til et hjem som har katt fra før. Eller til et hjem som vil adoptere storesøster Selina også  (Selina er ikke helt leveringsklar enda)

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Serafina er vaksinert, id-merket med chip og tatovering i venstre øre, samt fått ormekur. Du forplikter deg til å kastrere kattungen når den er mellom 6-8 måneder og ikke slippe den ut før dette er gjort. Adopsjonsgebyr er kr. 800,- kr.

______________________________________________________________

SELINA ❤ kommer for adopsjon

Ønsker du en katt til? Da kan nok Selina være riktig katt. Hun er veldig glad i de voksne i fosterhjemmet. Vasker og pusser og styrer på med de. Hun er ikke glad i å bli berørt så du må være en eier som ikke har veldig behov for å klappe og kose med katten. Selina er sosial på sin måte. Er med deg rundt og nyter å få ligge i fotenden av sofaen og senga. Normalt vil dette bli bedre med tiden, men hun er ikke der ennå i utviklingen sin.

 

______________________________________________________________

OSKAR ❤ kommer for adopsjon