Adopsjon

Det er mange dyr som trenger nye hjem. Vi i Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag tar inn mest katter, men kan også hjelpe andre dyr.
For oss er det viktig at dyret omplasseres til et hjem som kan tilfredsstille det enkelte dyrs behov og personlighet.

 • Hittil i 2016 per 18.10 har vi funnet nytt hjem til 51 katter.
 • 2014: 72 katter.
 • 2013: 109 katter.
 • 2012: 92 katter og en hund.

 

Vi hjelper flere katter enn de vi omplasserer, men dessverre har det seg slik at et liv ute på gata er et hardt liv. Og det er ikke bestandig slik at kroppen tåler det.

 

snorreSnorre er en av de som ikke fikk hjelp tidsnok. Han kom inn om vinteren, veldig utmagra og dehydrert. Til å begynne med så det ut som at Snorre skulle klare seg, han la på seg fint og begynte å bevege seg omkring. Det viste seg at Snorre var en gammel pus på rundt 7-10 år, og desverre klarte ikke kroppen hans mer. Nyrene begynte å svikte og vi bestemte derfor at han skulle få slippe.
Snorre fikk en måned i varme, trygge omgivelser før nyrene svikta.

 

3 kommentarer til Adopsjon

 1. nina sier:

  HASTER!
  Vet ikke om dette er rett plass og spørre men er det noen som har en eller vet av en ammekatt?
  Mor til 5 søte små ble funnet påkjørt så nå forer vi med flaske men grunnet baby i huset og litt lite tid trenger vi sårt en ammepus til å mate,vaske og gi kjærlighet til disse små som trenger en ny mamma så fort som mulig…
  Tlf 90526307 Nina:)

 2. Rita Kilås sier:

  Heia jeg er veldig glad I katter ogjeg har hatt hunnkatt I 9 år som som døde av kreft I juni I årså veldig til å hilse på henne med vennlig hilsen Rita Kilås ☺ mitt tlf nr 40607951 håper og høre fra Dere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *